Super User

Super User

Az önkormányzati tulajdonú Kft-k beszámolói, a rendőrkapitányság, a katasztrófavédelem és a polgárőrség elmúlt évben végzett munkájáról szóló előterjesztések, ingatlan vásárlás és pályázatok benyújtása.

Szakmák éjszakája

A Bessenyei György Szakgimnázium több mint 100 diákja flashmobbal indította a "Szakmák Éjszakája" rendezvénysorozatot városunkban, amelyet idén országosan harmadik alkalommal rendeztek meg a pályaválasztás előtt álló fiatalok számára.

Egyedi építésű autókat csodálhattak meg a négykerekűek szerelmesei városunk főterén. Az I. Looney Tuners találkozóra országszerte érkeztek versenyzők.

Városunkban idén is színes, egész napos ünnepi programsorozattal várták a majálisozni vágyókat.

Óvodások, általános és középiskolások vettek részt április 19-én a városunkban már évek óta hagyománynak mondható Nárcisz-futáson.

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én ünneplik hazánkban. Berettyóújfaluban a Nadányi-emléktábla koszorúzásával vette kezdetét a költészet napja alkalmából szervezett ünnepség.

Lakossági fórumon ismertették a következő hónapok egyik legnagyobb berettyóújfalui projektjét a „Berettyóújfalu, az egészséges zöldváros” című beruházást.

2006 óta minden áprilisban, a Föld napjához közel eső szombaton szervezi meg a Bihari Természetbarát Egyesület a Critical Mass kerékpáros felvonulást, melyet városunkban túra, esti felvonulás és „Fuss a Fényben” közös futás is színesít.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában két országos útfelújítási program részeként idén mintegy 1200 kilométernyi út teljes körű felújítása indult el.

Egy kormányhatározatnak köszönhetően a Bihari Református Egyházmegye gyülekezetei 370 millió forint fejlesztési támogatásban részesülnek.

1. oldal / 14

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap