József Attila verse a kávéházbanA kávéház és a költők összetartoztak. Tavasz van, és most az átlagember is nagyon várja, hogy kinyissanak a kávéházak, és szabadon ehessünk egy süteményt, ihassunk egy kávét.

 

A Berettyóújfalui Református Egyházközség április 11-i istentiszteleteA Berettyóújfalui Református Egyházközség és a Berettyó Televízió közösen lehetőséget szeretne teremteni arra, hogy az istentiszteletet mindenki otthonából is megtekinthesse és részese legyen az alkalomnak.


Rendhagyó módon ünnepelték a költészet napjátA magyar költészet napjáról 1997 óta emlékezik meg Berettyóújfalu, 2020-ban a járványhelyzet miatt azonban minden ezzel kapcsolatos program elmaradt.

 

A Berettyóújfalui Református Egyházközség április 4-i, Húsvét vasárnapi istentiszteleteA Berettyóújfalui Református Egyházközség és a Berettyó Televízió közösen lehetőséget szeretne teremteni arra, hogy az istentiszteletet mindenki otthonából is megtekinthesse és részese legyen az alkalomnak.


A Berettyóújfalui Református Egyházközség április 2-i, nagypénteki istentiszteleteA Berettyóújfalui Református Egyházközség és a Berettyó Televízió közösen lehetőséget szeretne teremteni arra, hogy az istentiszteletet mindenki otthonából is megtekinthesse és részese legyen az alkalomnak.

 

Versillusztrációk díszítik a kirakatotVersek grafikai megfogalmazását láthatják azok az érdeklődők, akik megtekintik Tóth Mária Zsuzsanna grafikus kiállítását az egykori Alexandra Könyvesbolt kirakatában.


Bodorka matiné - A rest legényről
 

Süteménnyel kedveskedtek a kórházi dolgozóknakÉdes és sós aprósüteménnyel kedveskedtek azoknak a kórházi dolgozóknak, akik már hosszú ideje a frontvonalban harcolnak a koronavírus ellen városunkban.


A Berettyóújfalui Református Egyházközség március 28-i istentiszteleteA Berettyóújfalui Református Egyházközség és a Berettyó Televízió közösen lehetőséget szeretne teremteni arra, hogy az istentiszteletet mindenki otthonából is megtekinthesse és részese legyen az alkalomnak.

 

Tojásfával várják a húsvétotEbben az évben április 4-ére és 5-ére esik húsvét, Jézus feltámadásának, az emberiség megváltásának ünnepe. Ebből az alkalomból a Nadányi Zoltán Művelődési Ház munkatársai a Tardy úti ügyvédi iroda előtt található fát választották a város tojásfájának.

További hírenik...

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap