Egykapus beléptető rendszer a kórházban


A Gróf Tisza István Kórház arról adott tájékoztatást, hogy március 19-én 7 órától – a COVID-19 vírus elleni védekezés részeként – egykapus beléptető rendszert vezettek be a létesítményben.

Az új rendszer munkanapokon 7 és 16 óra között a rendelőintézet főbejáratánál, ügyeleti időben (hétköznapokon 16 órától másnap reggel 7 óráig, hétvégén és ünnepnapokon 7-től 19 óráig, illetve 19-től reggel 7 óráig) a Sürgősségi Betegellátó Osztály bejáratánál működik. A főbejárat munkanapokon 16 órától, a betegellátó osztály bejárata hétköznapokon 7 órától zárva tart.
Az egypontos beléptetés során minden beérkezőnek megmérik a hőmérsékletét, emellett a betegek egy kérdőívet is kitöltenek, amely alapján el tudják dönteni, fennáll-e a koronavírus fertőzés gyanúja.
A kórházban továbbra is teljes látogatási tilalom van érvényben. Ebben az időszakban a létesítmény területére páciensek és hozzátartozóik személygépkocsival nem hajthatnak be. Azok, akik beteg családtagjaikat kísérik, a nyitva tartó ellenőrző ponton jelentkezzenek, számukra betegszállító segítséget biztosítanak.
A kórház vezetősége arra kér mindenkit, hogy várakozás közben tartózkodjanak – lehetőség szerint – egymástól két méter távolságra.Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap