A Járási Hivatalba költözött a NAV ügyfélszolgálata


Ezentúl a Berettyóújfalui Járási Hivatalban intézhetőek az adóhivatallal kapcsolatos ügyek is. Az éve eleje óta ugyanis itt működik a Nemzeti Adó-és Vámhivatal ügyfélszolgálata.

A városban már nagyon régóta rendelkezik irodával a NAV és több alkalommal költöztek már más-más helyre. Ez a helyszín azonban a legmegfelelőbb. Ezt Vitányi István mondta a január 18-án megtartott ünnepélyes átadón. Az országgyűlési képviselő hangsúlyozta, a 15 ezres ügyfélforgalom is jelzi, hogy nagy szükség van az ügyfélszolgálatra.

Hajdú-Bihar Megyében valamennyi járásközpontban megkezdte működését a NAV ügyfélszolgálata – kezdte köszöntőjét Rácz Róbert kormánymegbízott. A megyei kormányhivatal vezetője a hat évvel ezelőtt kezdődött államigazgatási megújítással kapcsolatban azt is kiemelte, az ország minden pontján ugyanolyan magas színvonalú szolgáltatást nyújt az állam.

A területi közigazgatás fejlesztéséért felelős helyettes államtitkár arról beszélt, hogy a kormányablakok és kormányhivatalok kialakításánál fontos elv volt, hogy - szakítva a régi beidegződésekkel – a közigazgatás szolgáltató arcát mutassák meg.

Az elmúlt évben 117-ről 181-re bővült a NAV ügyfélszolgálatok száma az országban – mondta Tamásné Czinege Csilla adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkár. A helyszínek kiválasztásánál pedig fontos szempont volt, hogy a kormányhivatalokban működjenek.

Ezentúl tehát a Berettyóújfalui Járási Hivatalban található a NAV ügyfélszolgálata. Új telefonszámuk (54) 795-270.Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap