Csordás Rebeka a liget legszebbje


Augusztus talán legmelegebb vasárnapján újra megrendezték a Liget Szépe versenyt a berettyóújfalui strandon, bár a hőség a hűsítő medencékben talán elviselhető volt.

Délelőtt a legkisebbeket Gyuri Bohóc és a Vidám Manók Együttes szórakoztatta. A nyári meleget a debreceni Amira Art Studio hastáncosai fokozták tovább, táncukkal elvarázsolták a közönséget. A délutánt Rostás Szabika indította. A mulatós buli után pedig már a legszebbeké volt a főszerep a színpadon.
 
Három fordulóban, utcai viseletben, fürdőruhában és alkalmi öltözetben mutatkoztak be a Liget Szépe döntős lányai a zsűrinek és a többezres közönségnek. Közben Liszter Sándor énekelt a színpadon. A döntő nagy pillanatai előtt a strandolók aqua zumbázhattak is Szurmai Tamással. A Liget Szépe zenei előadója volt Peter Sramek is.
 
A héttagú zsűri döntése alapján a korona idén a 22 éves nyíracsádi fogász asszisztens, Csordás Rebeka fejére került fel. Első udvarhölgye Puskás Orsolya, második udvarhölgye pedig Rácz Renáta Tünde lett. A közönség díját idén Nagy Veronika kapta.
 


Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap