József Attila-bál

Iskolánk, a Berettyóújfalui József Attila Általános Iskola idén is megrendezte a József Attila-bált. Rendezvényünket - a több mint 250 vendég mellett - megtisztelte Vitányi István országgyűlési képviselő, Bónácz János, Berettyóújfalu alpolgármestere; valamint Kapornai Judit, a Berettyóújfalui Tankerület igazgató asszonya.

Tantestületünk gyönyörű bálteremmé varázsolta tornacsarnokunkat, ami egy bálhoz méltó helyszínné változott erre a napra. A bőséges, több mint húszféle ételt felsorakoztató svédasztalos vacsorát Jován János vállalkozó (szülő) és étterme biztosította. A jelenlévők hajnalig tartó szórakozásáról a nagyon igényes zenét játszó Rulett Show Band gondoskodott.

 

Színvonalas műsor tette a József Attila-bált emlékezetessé. A Bajnóca Néptáncegyüttes Boróka és Cserbóka csoportjainak műsora, Turzó Renáta művészeti vezető, valamint Turzó Boglárka csoportvezetők betanításával. Pető István musical-részlet előadása. A fellépő egy 4. osztályos tanulónk édesapja, egyben a Táltos Musical és Drámastúdió tagja. A Piruett Show Tánc Stúdió tagjai Simonyi Kitty és Háló Csenge vezetésével, Kmetz Anna, városunkban élő énekesnő, Ivascu Júlia Gréta, iskolánk 6.b osztályos tanulója, aki a Debreceni Sárközy Balett Iskola növendéke. Idén sem maradhatott el a tantestületi tánc. Karácsony Imréné egy Abba-mix produkciót tanított be nekünk, a közönség nagy-nagy örömére. Műsorunkat egy meglepetés produkció, diákok és tanárok közös, megható éneklése zárta.

A fellépők után benépesült a táncparketté változott csarnokunk. A jó hangulatú mulatozást csak a tombolasorsolás szakította félbe, ahol rengeteg értékes nyereménnyel gazdagodhattak szerencsés vendégeink.

A bálozó közönség egészen hajnalig ropta a táncot. Reméljük, mindenki jól érezte magát és kiváló hangulatban töltötte az estét, illetve az éjszakát a József Attila-bálban.

Köszönjük a támogatást, segítséget mindazoknak, akik felajánlásaikkal, adományaikkal, közreműködésükkel hozzájárultak bálunk sikeréhez!

A rendezvény bevételét intézményünk fejlesztésére fogjuk fordítani.

 

„Jövőre, Veletek, Ugyanitt!”

 

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap