Újítások és változások a moziban

Újabb fejlesztések valósultak meg a Makk Kálmán Moziban. Az egyik ilyen újítás, hogy az épület pénztárfülkéjében egy ablakátbeszélő hangrendszert alakítottak ki, amely a legkorszerűbb eszköz az üvegfallal elválasztott terek esetén az ügyfelekkel történő kommunikáció megvalósítására.

A rendszer különleges kialakításának köszönhetően nincs szükség beszéd közbeni kapcsolgatásra. Az ablakátbeszélő egyidejű, kétirányú kommunikációt biztosít bármilyen gerjedés vagy egyéb zajos mellékhatás nélkül.

A Makk Kálmán Mozi egy bankkártya terminált is beszerzett, így mostantól lehetőség van bankkártyás fizetésre is. A készülék a régi típusú, nem paypass-os kártyákat is elfogadja, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Visa Pay és UnionPay típusú kártyával lehet kiegyenlíteni a vásárlás ellenértékét, SZÉP kártyával azonban nem lehet fizetni.

Fontos információ, hogy március 2-tól változnak a jegyárak. A művészfilmek ára 800-ról 1000 forintra, a 2D-s filmeké 1000-ről 1200 forintra, a 3D-s filmeké 1300-ról 1400 forintra emelkedik. Diákok, nyugdíjasok és Berettyó Kártya tulajdonosok továbbra is jogosultak kedvezményre, ők művészfilm esetén 800, 2D-s film esetén 1000, 3D-s film esetén 1200 forintért válthatnak belépőjegyet.

 

 

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap