Harmadjára rúgták a bőrt jótékonyságból

Hangulatos jótékonysági foci tornán vehetett részt az a tíz csapat, akik idén egy gyógyszerpumpa adagoló eszközért versengtek. A tornának a Kabos Endre Városi Sportcsarnok szolgált helyszínül.

A Bihari Sebészet Alapítvány adománygyűjtő akciójához évről-évre csatlakoznak csapatok, most a Tama Hungary Kft. dolgozóiból összeállt keret mérkőzött újoncként a versenyben. A 15 perces játszmák alatt kemény párharcokat, szép gólokat láthattak a szurkolók. A szervező Bihari Sebészet Alapítvány majdcsak száz focistát várt az eseményre, köztük több hölgy is erősítette a csapatokat. A már nemzetközinek számító tornán Székelyhíd és Élesd kerete is képviseltette magát. A csoportmérkőzéseket követően a legjobb négy csapat mérte össze technikai és sport tudását. A sebészet történetének harmadik futballtornáján végül a Sápia  csapata diadalmaskodott. Az ezüstérmesek a Székelyhídiak lettek. Harmadik helyen a TAMA csapata végzett. A gólkirály dr. Tóth Ágoston lett a járásbíróság csapatából.
Legjobb kapus címet Cseh Imre kapta a Sápia csapatából. A focikupán 183.500 Ft adomány gyűlt össze. Az idei résztvevők a Bíróság, Székelyhíd, Élesd, a Mentők, a Kormányhivatal, a LABERT, a Katasztrófavédelem, a Kórház, a Sápia, a TAMA KFT. csapatai voltak. A Bihari Sebészet Alapítvány egész évben várja a felajánlásokat a 10101243-06272200-01003009-as számlaszámra.

 

 KHSz.

 

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap