Megújult ebédlők várják a diákokat

A nyár folyamán felújításon estek át a József Attila Általános Iskola és a Széchenyi István Tagiskola ebédlői. Az első intézményben több mint 300, a másodikban több mint 200 gyermek étkezik. A Közintézmények Szolgáltató Irodája mindkét helyre bútorokat is vásárolt önkormányzati forrásból.

 

A KÖSZI az idei tanévben közel 1500 gyermek étkezéséről gondoskodik nap mint nap. A tatarozási munkát a konyhai dolgozók végezték. Gletteltek, ablakot és falat festettek, megoldották a nagytakarítást. A József Attila Általános Iskolában az ablakokat is felújították, új függönyöket szereztek be. Emellett új bútorokat (székeket, asztalokat) vásároltak – önkormányzati forrásból – 2,8 millió forint értékben mindkét ebédlőbe, ahol ezentúl 150-150 új ülőhely és ezekhez tartozó asztal áll rendelkezésre.

A József Attila Általános Iskola és a Széchenyi István Tagiskola étkezdéi mellett a KÖSZI munkatársai a többi konyhán is elvégezték a szükséges felújítást és nagytakarítást. Mindent megtettek, hogy az új tanévben barátságosabb, otthonosabb, minden feltételnek megfelelő körülmények várják a tanulókat. Az anyagi fedezetet az önkormányzat biztosította.

 

Sz.M.

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap