Interaktív programok a Szakmák Éjszakáján


A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum valamennyi tagintézményével idén is csatlakozott a Szakmák Éjszakája országos rendezvényhez.

Városunk szakközépiskolái is különleges, szakmákat népszerűsítő, interaktív rendezvényekkel készültek arra az éjszakára, amelyen a diákok az asztalostól a vegyészig, gépi forgácsolótól a pincérig minden szakmában kipróbálhatták magukat.

A Bessenyeisek már másodjára hirdették meg a „Berettyóújfalu tortája” versenyt, melyre idén tíz sütemény érkezett. A legfinomabb, legszebb és legjobb textúrájú édesség idén Balázs Ágnes, „Részeg répatorta” nevű alkotása lett. A joghurtos, citromos, répás, könnyed ízvilágú tortát a zsűri egybehangzóan választotta első helyezettnek.

Színes és szórakoztató programokkal, három szakma bemutatásával készültek az Arany János Gimnáziumban is. A fiatalok betekintést nyerhettek milyen a mentősök, NAV dolgozók, vagy éppen masszőrök munkája.

A rendezvényeken az elmúlt évekhez hasonlóan idén is több száz hetedik-nyolcadik osztályos tanuló és szülő vett részt.Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap