A legfrissebb információk első kézből


A Micskei Major adott otthont az Express Hűtéstechnikai Szerviz Kft. szakmai napjának, illetve a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége Észak-kelet-magyarországi Regionális Szervezete fórumának.

A 25., jubileumi programra az ország számos pontjáról érkeztek résztvevők, ahol első kézből jutottak hozzá a hűtéstechnikát érintő legfrissebb szakmai információkhoz.

Muraközi István a március 6-ai alkalmon arról beszélt, világunkat manapság egy nagyon változatos jogszabályi és gazdasági környezet jellemzi. Városunk polgármestere úgy véli, az ilyen jellegű szakmai napok remek lehetőséget biztosítanak a jelenlévőknek arra, hogy a felmerülő kérdéseket és problémákat meg tudják vitatni egymással.

A programban az aktuális jogszabályi, valamint a szakmát érintő változások mellett az új, a szén-dioxid és egyéb alternatív hűtőközegek ismertetése is szerepelt.

A szakmai nap és regionális fórum célja a kezdetek óta ugyanaz: olyan információkkal ellátni a résztvevőket, melyeket hasznosítani tudnak a mindennapokban.Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap