Több száz kiemelkedő diák érdemelt jutalmat


Városunk több mint 200 kimagasló tanulmányi, illetve sporteredményeket elért tanulóját jutalmazták június 8-án a Nadányi Zoltán Művelődési Házban.

Az oktatási intézmények vezetői az idei tanévben is megtették javaslataikat, így alakult ki a díjazottak köre. Az általános és középiskolák, szakképző, illetve művészetoktatási intézmények tanulóit egyénileg, továbbá csapatban jutalmazták. A „Legek” elismerésének többéves hagyományáról, továbbá jelentőségéről az alkalom résztvevőit köszöntő Muraközi István beszélt.
 
A város idei „Legjei”-nek kimagasló teljesítményét elismerő oklevéllel, illetve hasznos tárgyjutalommal – egy kulaccsal és egy sportzsákkal – jutalmazták. Emellett, a hagyományokhoz hűen minden díjazott fagyijeggyel, a Berettyó Kulturális Központ jóvoltából mozijeggyel, a Herpály-Team Kft. felajánlásával pedig strandbelépővel gazdagodott.
Az alkalmat az általános és középiskolás „Legek” előadásai színesítették. A közönség tagjai egy kis ízelítőt kapva a díjazott tanulók vers- és prózamondó, hangszeres, ének-, illetve tánctudását csodálhatták meg.
 


Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap