Kitüntetések és előléptetések a Semmelweis-napon


A hagyományokhoz híven ebben az évben is megrendezték a Semmelweis-napi ünnepséget városunkban. A Gróf Tisza István Kórház Dr. Böszörményi Nagy Géza-termében megtartott alkalmon a szokásos előléptetések és kitüntetések átadására is sor került július 3-án.

Muraközi István polgármester a kórházi dolgozók nap mint nap tanúsított áldozatos munkáját köszönte meg. Suba László, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ térségi igazgatója ugyancsak elismerően szólt az orvosok és ápolók munkájáról, emellett az egészségügyi dolgozók további béremeléséről, a vidéki infrastruktúra megújulásáról, valamint az Egészséges Budapest Programról is beszélt.
A magyar egészségügy napját 1992 óta ünnepeljük hazánkban. Muraközi Zoltán főigazgató köszöntőjében erről a jeles alkalomról is tett említést.
 
A Semmelweis-napi ünnepségen hárman részesültek előléptetésben, kiváló dolgozói elismerést és igazgatói dicséretet összesen tizenöten kaptak. Az eseményen az is elhangzott, a kórház területén belül, a víztorony mellett parkolót alakítottak ki, melyet – általános feltételekkel – bárki szabadon igénybe vehet.
 


Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap