Adomány a gyermekosztálynak

A Gróf Tisza István Kórház gyermekosztálya már másodjára kapott nagyobb összegű adományt a Tama Hungary Kft-től. A mostani 1,4 millió forintos felajánlásból hét klímaberendezést vásároltak a gyermekosztály beteg és orvosi szobáiba.

 A klímák hűtésre és fűtésre is alkalmas modern berendezések, a betegellátásban fontos komfort szerepet töltenek be. Győrfi Sándor, a Tama Hungary Kft. ügyvezető igazgatója az átadón elmondta, a cég kiemelten kezeli a gyermekosztály támogatását, hiszen az üzemeikben sok a családos dolgozó. Hozzátette, a jövőben is ezen a területen, helyben segítik majd a kórházat, a karitatív tevékenység a TAMA cégcsoport cégfilozófiájának fontos eleme.

Dr. Muraközi Zoltán a gyerekosztály és a Gróf Tisza István Kórház nevében köszönetét fejezte ki a TAMA Hungary Kft-nek, hogy ilyen nagy összegű adománnyal segítik munkájukat. A főigazgató szólt arról is, Győrfi Sándor az ebben az évben átvett Csorba György-díjjal járó jutalmát is felajánlotta adományként, így további egy klímaberendezéssel bővült az eredeti elképzelés.

 

KHSz.

Helyi hírek

^ ^ ^
Copyright (c) 2017 - Bihari Hírlap